#zeeuwse projecten

Van Liefde Ongekend

Het oratorium rondom Pasen 'Van Liefde Ongekend' is bijzonder indrukwekkend. Eerder legde het Zeeuws Projectkoor dit werk vast op CD. In 2020 willen we opnieuw dit schitterende oratorium uitvoeren. DIt project staat zeker ook open voor mensen die dit oratorium nog niet hebben gezongen. Er zijn 5 repetities in de Bethlehemkerk in Scharendijke op donderdagavond van 19.45 - 21.45 uur.

Bevrijdingsproject

In 2020 is het 75 jaar geleden dat Nederland is bevrijd. Speciaal voor deze gelegenheid is er een uniek programma samengesteld rondom dit thema. Onze eigen uitvoering is op Bevrijdingsdag 5 mei 2020 in de Nieuwe Kerk in Zierikzee. Een extra uitvoering met alle koren van Marien Stouten en Jan Peter Teeuw is op zaterdag 2 mei 2020.